Kroko Just another WordPress weblog

September 17, 2012

Am zburat … si a fost super!

Filed under: Photos — Tags: , , — admin @ 9:25 pm

Sambata am fost victima unui avion ultralight CTSW la Aeroclubul Omega Tehnoton din iasi.

Trebuie sa recunosc ca am avut ceva emotii. Cand am ajuns la aeroclub m-a luat cu frunicaturi pe sira spinarii. Mai zburasem cu avionul acum cativa ani dar era mult mai mare si parea mai de incredere.

Ma uitam la avioanele ce faceau manevre pe “pista”(era o bucata de pamant cu niste dungi albe), mi se pareau niste cart-uri  zburatoare. Nu aveam frica cu toate ca, cu o noapte inainte m-am gandit eu ca ar fi misto  sa vad Final Destination.:)

Dupa ce discut cu comandatul, imi spune ca trebuie sa asteptam sa plece avionul de la Tarom. Am vazut in hangar un avion mai smecheros, era CTSW. l-am analizat din toate unghiurile, ma gandeam ca ar fi cool sa zbor cu el. Ma mai invart prin hangar, pozez cadavrele(vedeti mai jos care sunt alea) Comandantul scoate avionul care imi era mie drag afara, il porneste si ma invita inauntru pe “locul comandantului”. Ei acum emotiile mele se tripleaza, ma urc in avion ma asigur.. pun centura si plecam.

Fata de avioanele mari senzatia de zbor cu un avion ULM (Ultra Light Motorized) e mult mai faina, te simti ca intr-un roller coaster.
Practic simti zborul. Este ca diferenta dintre un Smart fortwo si un Mercedes E Classe.  Dragi copii care ati zburat cu avioane mari. Va spun sincer, orice turbuleta ati fi simtit vreodata… e vrajeala. Testati un ultralight si mai vorbim….

Pe drum am tot facut poze. Visez de mult timp sa fac poze din avion. Am fost prevenit că nu au cum sa iasa foarte bine din cauza geamurilor si a vremii. Prin urmare nu toate fotografiile au iesit super, dar sunt cateva cu care mi-am satisfacut dorinta.

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Powered by WordPress